select your language:

FT voordeurheaderGRIJSc metlogo V3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Driepuntssluiting

Veiligheidsslot dat op drie punten de deur afsluit met één handeling.
Is aan beide zijden van de deur te bedienen.

Uw voordeur houdt ongewenste ‘gasten’ buiten
Sommigen hebben nog een raampje dat open kan en met een iel schuifje dichtgehouden wordt. Of een brievenbus die op gelijke hoogte zit met een schuifslot dat via die brievenbus van buitenaf opengehaakt kan worden.
Om maar te zwijgen van mensen die nog steeds een touwtje uit hun brievenklep hebben hangen zodat kinderen gemakkelijk binnen kunnen.
Allemaal uitermate inbraakgevoelig.
En dat terwijl het aantal woninginbraken door gelegenheidsdieven toeneemt.
Daarom adviseert Voordeur-Update u altijd hang en sluitwerk met het politie keurmerk Veilig wonen!

De deur zelf
Misschien is de deurconstructie zo verzwakt door slijtage of ouderdom dat vervangen de beste keus is. Er is een groot assortiment verkrijgbaar is de meest uitesleutelsenlopende stijlen; van klassiek, traditioneel tot modern en zelfs spraakmakend. Van massief gevernist hout tot mooi gelakt. Al dan niet met glaspanelen of een metalen kern als extra inbraakbeveiliging.

Ramen
Een of enkele glaspaneeltjes maken een voordeur minder robuust en geven bovendien extra licht in gang of hal.
Indien u hiervoor kiest, zorg dan voor vaste panelen en bepaal of alleen licht (matglas) of ook zicht (helder glas) wenselijk is.
Zelfs traditioneel glas-in-lood kan tegenwoordig verantwoord zijn als het tussen twee glaspaneeltjes is aangebracht; veilig en tochtvrij.
Om te zien wie er voor de deur staat is een traditoneel ‘spionnetje’ of de moderne variant met een cameraatje ook veilige aanrader.

Hang- en sluitwerk
Versleten scharnieren of een matig slot maken inbraak erg makkelijk. Zorg ervoor dat uw voordeur voorzien is van degelijk hang- en sluitwerk.
Stevige scharnieren voorzien van dievenklauwen en een slot met het politiekeurmerk, enkelvoudig, met bijzetsloten of een moderne meerpuntssluiting bieden een afdoende beveiliging.

Een kierhouder zorgt ervoor dat u veilig uw deur kunt openen zonder dat de bezoeker direct binnenstapt.

Halve maatregelen of lapmiddelen, helpen niet. Laat uw situatie beoordelen door VoordeurUpdate. We informeren u over de mogelijkheden, adviseren u bij de beste keuze op uw locatie en monteren alles snel en vakkundig voor u.

© 2023 Voordeurupdate. Alle rechten voorbehouden    |    Powered by BM-Media   |    Privacyverklaring