select your language:

FT voordeurheaderGRIJSc metlogo V3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valdorpel
Automatische tochtflap die onzichtbaar is ingebouwd in de deur en in werking komt bij sluiten van de deur. Hierdoor wordt doordringen van tocht en geluid tegengegaan.

Herkent u dat? Een voordeur die klemt of kiert of een slot ‘met gebruiksaanwijzing’ waarbij je altijd een beetje moet klungelen voordat het goed sluit?
Een goed-afdichtende voordeur met soepel-functionerend hang- en sluitwerk is ook veel comfortabeler.
De deur draait licht en valt zonder geduw of lawaai in het slot. Moeiteloos omdraaien en de deur sluit perfect af. Tochtstrips of een valdorpel zorgen ervoor dat tocht en kou buiten blijven. Een tochtborstel of binnenklep dichten de brievenbus goed af.

veerplaatU merkt pas hoeveel gebruiksgemak en comfort een goede voordeur geeft, als u er een hebt. Laat VoordeurUpdate die kleine ergernisjes verhelpen en uw voordeur weer als nieuw maken.
Ook comfortvoorzieningen als een deurdranger, een tochtborstel voor uw brievenklep of een tochtvrij afdichtende valdorpel, monteren we keurig.

Niet alleen het comfort is belangrijk, een tochtvrij huis levert ook een lagere energierekening op, en zorgt wellicht voor een beter energie label! Lees meer over het energielabel op deze site:  www.energielabel.nl

© 2023 Voordeurupdate. Alle rechten voorbehouden    |    Powered by BM-Media   |    Privacyverklaring